Make a request

If you want to know more about our kitchens make a request to access on our materials


  [recaptcha ]

  Back to all kitchens

  ELLE

  Elementet e poshtëm dhe kolonat me finitur druri dhe trashesi 22 mm me cepa ABS, tavolinë pune laminat i bardhë Fenix me trashësi 80 mm. Sipërfaqja e re e gjenerimit qëndron për perceptimin e saj ekstrem, anti-gjurmë të gishtave, rezistente, i papërshkueshëm nga uji dhe i lehtë për t’u pastruar. Elementet e sipërme në MDF të bardhë me trashësi 22mm me sistem hapje Blum Aventos HS, Elemente pa doreza shoqërohen nga një profil alumini që ndjek linjën e kuzhinës që zëvendëson dorezat dhe siguron hapjen praktike të elementeve.

  Elementet e sipërme me sistem hapje me tërheqje

  Tekstura e drurit natyral vihet në pah e kombinuar me material me shkëlqim të bardh.